Alla inlägg under september 2008

Av Ulrika - 9 september 2008 11:52

För en stund sen föll ögonen på en rubrik där de gjorde reklam för en klocka. ”Fördaler” stod det. Jag tänkte att det kanske var utländskt ord. Men det kan ju lika gärna vara så att A och E hamnat på fel plats. Tror du inte det?!

Vad en liten bokstav kan betyda så mycket. Jag tänkte på oss som människor. Vad mycket en människa kan betyda. Jag hoppas att du känner att du är betydelsefull.

Sen hade bokstäverna hamnat fel. Det kan kännas i livet som om man är fel. Du kan ta med dig två små tankar utifrån denna tidningsrubrik. Tankar som jag fick. Dels så förstår man vad de menar även om det råkade bli fel. Jag tänker att om man bara har inställningen att vilja tjäna Gud så behöver man inte oroa sig. Jag tror att då vänder Gud det till att man får känna det rätt. En annan tanke var att prata med ”tryckmästaren” eller vad det heter. Prata med Gud om din situation. Det är alltid det allra bästa att börja hos Gud.

Det var rubriken. Nu fortsätter dagen.

Av Ulrika - 6 september 2008 19:44

Innan hade jag ett inlägg som berättade att du inte är misslyckad. Det gäller än, även om jag har tagit bort inlägget. Pajerna och misslyckat var lite långsökt. De var inte så bra, men de är inte viktiga... Det som var mest viktigt att få med är att du inte är misslyckad. Glöm aldrig att Gud ville dig!

Av Ulrika - 6 september 2008 18:54

Det är ju radio imorgon. Skulle bara påminna om det om det är någon som kanske vill lyssna. Vi har tänkt att prata om helande. Klicka på Radio Norrköping så ska det gå att lyssna därifrån tror jag.


Av Ulrika - 3 september 2008 17:40

Jag har hittat en fantastisk sång till. Lyssna gärna!

Av Ulrika - 3 september 2008 17:26

Vi har det konstigt vi som beställer färdtjänst. Får prata med människor i Moldavien som nyss har lärt sig lite svenska. När jag har beställt vet jag ärligt talat inte om jag kommer att komma rätt. Mycket obehagligt faktiskt. Och jag har hört av taxi-chaufförerna att de inte heller har det så lätt.


 När vi ber då? Hur tänker du då? Hoppas att du inte känner det som att du är på avstånd långt från Gud. Hoppas att du inte känner dig osäker på om Han verkligen har förstått dig när du har bett. När du ber. Gud förstår dig och Han känner dig. Var trygg i det.

Av Ulrika - 2 september 2008 21:04

Jag har en förmåga att alltid dela upp maten. Smöret i byttor. Och brödet i påsar. Jag får liksom nästan panik när jag ser en hel limpa. Och den ska vi äta upp...

I kväll hade jag varit framme igen. Tillsammans med Mysing såg jag att brödet inte skulle räcka så mycket mer än till frukost.

Det är bra med ”tvärtom-händelser”. När jag tänker på att så skulle Gud aldrig göra. Han egränsar inte. Gud ger i överflöd.

Det kan du tänka på när du äter din frukost-macka om du vill.


Lyssna gärna på en av mina favoriter med en annan sångare. Gud har kraft till dig. Han delar inte upp eller begränsar.

Av Ulrika - 2 september 2008 16:59

 För en liten stund sen skulle jag skriva ut musiken som vi ska ha till radion. Det var lite dumt för jag fick ingen kontakt med programmet på datorn. Sen försökte Mysing. På precis samma sätt. Då fungerade det. Konstigt.


Har du känt på liknande sätt någon gång kanske vad gäller bön? Att du får ingen kontakt, men för andra fungerar det...


Då vill jag uppmuntra både dig och mig och säga att Gud ju inte gör skillnad på människor. För  Gud är varje människa så oerhört värdefull. Glöm aldrig det!


Du får gärna läsa om hästen Tansir som visste att moroten skulle komma. Jag vet att Gud hör bön. Jag förstår inte varför Gud dröjer ibland, men jag vet att Han hör bön. Med Gud kan du alltid få kontakt.


 "Bönesvar kommer".


Av Ulrika - 2 september 2008 11:14


Nu närmar sig radion. Vi ska försöka att prata om helande. Det är verkligen inget lätt ämne. Jag förstår inte alltid varför inte Gud gör under. Jag tror ju att Han kan. Jag vet att Han kan. På söndag 19.30 -21 är programmet. Jag ska sätta in länken till radion på min sida. Man kan lyssna på närradion via internet! Så om du inte har något för dig kan du kanske lyssna på söndag. Ringa in om ett böneämne kanske!



Presentation

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards