Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Du kan få vara med och bry dig om människor!

Av Ulrika - 18 juli 2011 17:42

 

Så här var det... Skulle göra ett litet kort.

På kortet skulle det sitta text, men snett

så jag "ordnade det snett" redan innan vi

klistrade fast det. 


Så förklarade Micke att man ju kunde bestämma

när man klippt ut hur snett det skulle sitta.

Hihi... Ja, jag skrattade lite gott. Hade jag 

helt enkelt bara ansträngt mig i onödan?


Kan jag få till det här på något sätt tro?

Ja med tro, mitt liv med Gud och så...


Gud har ju ansträngt sig mycket.

Hoppas inte i onödan. Hoppas du tar emot!


När vi lever vår liv kanske vi kan vara beredda

att anstränga oss lite "i onödan " för andra?


Ja, skjutsa biten, prata med, baka kaka, städa...

Bara för att vi tycker om och bryr oss.


Så då kan den bilden tala på något sätt om att bry sig om. Även om det kan tyckas som om det är i onödan tror jag inte det är det. Vi kan få vara med och bry oss om varandra. Jag vet förresten att Gud bryr sig om dig. Han älskar dig. 

Här nedanför kommer att ganska långt klipp. Och han pratar på engelska. Kanske vill du lyssna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se