Direktlänk till inlägg 24 oktober 2011

Det ska vara bredare

Av Ulrika - 24 oktober 2011 18:37

Bredare bloggar - ny headerstorlek
Många har önskat att vi ska öka bredden på bloggarna, och eftersom de flesta har så pass stora skärmar numera så har vi nu valt att öka bredden. Det innebär även att du måste göra din header större! Med den nya storleken på bloggen så ska headern vara 950px bred för att vara lika bred som bloggen!


 Jaha. Så var det. Sidan har blivit bredare.

Många önskade. Ok för mig. Fast...


Ja det är liksom enklare för mig att läsa när det

inte är så långa rader. Så jag fortsätter göra korta.


Idag läste jag om värt att lära känna Gud. Det var i Rom.1

Det är värt att lära känna Gud. Önskar oss lycka med det.


Du är den dyra pärlan
Du är den ädla skatt som jag fann
Och ingenting i världen
Söker jag när du tillhör mig


Jag ger Dig lov och ära
Jag följer Dig, jag tillber ditt namn
Och mitt hjärtas enda längtan
Är att lära känna dig


Jesus, Jesus
Inför dig jag böjer mig
Jesus, Jesus
Jag älskar och upphöjer dig


All min lovsång är du värd
Du min skatt min själs begär
All min lovsång är du värd
Du min skatt min själs begär


Jag vill älska dig av hela mitt hjärta
Lär mig älska dig, Jesus
Jag vill älska dig av hela mitt hjärta
Lär mig älska dig


Jesus jag älskar dig
och jag lovar och prisar ditt namn
Jesus jag älskar dig
och jag lovar och prisar ditt namn

 
ANNONS
 
Tolmia

Tolmia

24 oktober 2011 22:54

Håller med dig om att det är mycket lättare att läsa korta rader.
Jag brukar också göra om i min blogg så det blir så kort som möjligt.
Jag vill också lära känna Gud mer och mer.
Kram från Tolmia

http://tolmias.blogg.se

Ulrika

25 oktober 2011 11:56

Ja lite konstigt att brett skulle va bättre?
Tycker inte det. Men man kan tänka på
det själv. Kram!

 
Lottie

Lottie

7 november 2011 10:10

Klart det är bättre med kortare rader! Mycket enklare att läsa då. Jag tycker du skall göra din blogg så som du vill ha den...den skall ju spegla dina ord, din uppfattning och din personlighet. :) Kram

http://www.trottpunktnu.blogspot.com

Ulrika

7 november 2011 19:52

Ja det är enklare då, och det andra du skrev gillar jag... spegla ord, uppfattning och personlighet - ja så kan det vara. Kram tillbaka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se