Direktlänk till inlägg 20 november 2014

Skriven bön

Av Ulrika - 20 november 2014 09:00

Idag är torsdag. Bönedgen. 

Eftersom jag känner mig lite trött

kommer ingen film, men en skriven bön.

Du ska även få, om du vill, lyssna på en sång.

 

Tänk att ju Gud och vår herre Jesus också ser

en skriven bön. Han vet om.

 

Pontus har namnsdag idag. Betyder hav om 

jag har rätt. 

 

När jag tänker på hav tänker jag på färd...

Att våga börja gå på vattnet... Ja nu vet 

du säkert att det ju var Jesus som gjorde,

men jag börjar tänka på att du och jag kan

få börja våga.

 

Tack min Herre Jesus, tack vår Gud att

även idag får vi be till Dig. Du hör och 

läser även en skriven bön. Tack.

Jag ber om mod för oss, om mod för mig, 

att börja våga gå som på vatten. Då när vi 

inte ser eller vet hur det ska gå eller fungera.

Då är Du vårt stöd Gud. Den som vill hjälpa

oss att gå vidare. Blås på oss så som vi klarar.

I Jesu namn amen.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se