Direktlänk till inlägg 7 april 2017

På fredagar "livar" jag

Av Ulrika - 7 april 2017 18:26

Ja jag har kommit fram till att jag ska

reflektera live mitt i fredagen. 

 

Det kan hända att det fungerar.

 

Jag märker nu live att jag inte alls

ser särskilt bra. Teckenstorlek fem

är nästan inte nog. 

 

Snart måste jag verkligen gå till en

optiker.

 

Det där live började med Stockholm.

Ja det som hände. Lastbilen som körde 

in på Åhlens.

 

"I de sista dagarna..." Ni som brukar läsa

här vet att jag är en troende människa. Jag

tror på Jesus. Jag tror på en god sida.

 

Jag är också medveten om att det finns en

ond sida. Tänker att vi har sett uttryck av 

den idag. Det gör mig ledsen. Det gör 

mig orolig. 

 

Samtidigt kan jag känna mig glad när

jag ser många människors goda vilja 

att hjälpa. Det är bra. Låt oss gärna se

till att det goda vinner. 

 

Detta hände den här frdagen. Får se hur

det blir nästa. Var rädd om dig!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 maj 2017 17:56

Förlåt jag misslyckas. Jag klarar inte bloggen. Jag jobbar mycket med youtube numera. Här kommer en film från i söndags.   Om du söker på lillavattenslangen kommer du nog att  kunna se ganska mycket där.    Förlåt igen... eller nåt :) ...

Av Ulrika - 10 april 2017 06:00

Av Ulrika - 9 april 2017 06:00

Vägen till korset, det är dagens tema.   Först tänker jag på att Jesus valde att gå. Jesus valde att gå för att Han älskade människan. Jesus älskar människan nu idag och Han kommer att älska nu imorgon.   Med tanke på i fredags säg...

Av Ulrika - 8 april 2017 09:00

Hej! Jag klarade inte igår. Under dagen funderade jag på reflektion... Då skulle det ju kunna komma en hälsning under dagen?    Ibland kommer den och ibland inte. Förhoppningsvis har du kunnat läsa något. Kanske.   Det hände ju det där ...

Presentation

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ vattenslangen med Blogkeen
Följ vattenslangen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se